bement az origóba, hogy megmondja
Ibiza Előzmény: #795577"Az az érzésem , hogy te olyan következtetéseket vonsz le abból amit mondok ami nincs benne. :)"
ez egy maszat. Konkrétan?
mutass egy kormányzási ciklust amikor nem a saját cégek nyertek..
ha te kormányoznál akkor is ez lenne.. hiszen ha lakásfelújításod van akkor próbálsz ismerős szakembert keresni.. vagy az ismerősöd ismerősét.. és semmiképp nem adnál melőt a 3. házban lakó józsinak aki egyszer eléd parkolt..még a füved is letaposta..józsinak meg kell hallnia..halálok halálával..szörnyű kínok között.
A karikatúra is eltúloz kiemel.....tudod nagy az orrod de nem ennyire..persze az nem portré. én is szoktam sarkítani.. túldimenzionálni..mert talán jobban látszik a gondolat..nem biztos az a jó..de egy gondolatmenet..egy logikai ág.
persze lehet lájkokat gyüjteni..migránsokat simogatni..jelvényeket ragasztgatni.. jó dzsámbuli a kormányot bosszantani.. lesz majd mit beszélni a munkahelyen.. unoka is másképp néz majd rád.. tényleg nagyfater..legfeljebb rax hozzá a történethez ha nem elég szines és később már úgy emléxel meg is tetted.
Kevés ember változik 6-8 éves kora után..tanulhatsz tapasztalhatsz de az alaptulajdonságaid nem változnak.. van szerencsém ismerni olyanokat akikkel oviba jártam.. vagy általánosba..és még katonák is együtt voltunk.. a vakmerőség a gyávaság az aljasság a felfedező képesség.. a jófiúskodás.. alapból megmaradt mindegyiknél.. árnyaltabb lett..de ott volt. Ismerek olyat aki taxis volt..ott lubickolt.. most mással foglalkozik..de mindig taxis marad.. vagy u.ez de vendéglátós.. pincér volt az is maradt.. Azért vannak olyanok akiknek semmi karakterük nem volt..éltek csináltak dolgokat de semmi különös.. mindig utánoztak valakit..vagy csapódtak valakihez..ez is egy jellemtípus...ők azok akikre senki nem emléxik ha ott voltak egy bulin..vagy eseményen...megcsinálták amit kellet..de se nem kiemelkedően..se nem hitványul..se víz se hal..