Regisztráció Elfelejtett jelszó

bement az origóba, hogy megmondja

banyaiz Előzmény: #795561

Azt mondod , hogy a liberalizmus miatt silányodott le az újságírás? Nem tudom , hát annyiban talán lehet köze hozzá néhány cikk színvonaláért máglyán égették volna el az elkövetőjét, csak a színvonaláért . De valami egyéb oka is van ennek . Az igények és azok kiszolgálása. Elég összetett kérdés nem tudnám levezetni mi vezetett ide de szomorúnak tűnik. A létező legnagyobb szabadság az emberi történelemben amiben mondjuk egy Európa él, vagy akár Mo él rendszerváltás óta , és akkor egy újságíró szakma lemegy droidba. Ez egy ellentmondás valahol. Valami betorzult nem kicsit. Ott van az okok között vsz, hogy aki fizet az rendeli a zenét. Ha ezt rendeli ilyen olyan okokból akkor lesz is aki kiszolgálja. Ha állami pénzből rendel ilyen zenét akkor az nem kicsit torzít. Mert a piacon ha van igény egy Sztori magazinra vagy Blikkre az egy dolog. De az már egy másik műfaj állami pénzből belenyúlni ahol profitkérdés nem számít. Ezen a kis magyar piacon ki tud versenyezni az állammal ha önti a mrd-okat ? Senki ez látszik is megyei lapok felvásárlásától kezdve tv2-ig.

Izrael, mszp ügyekre én válaszoltam neked nem tudom miért hiányolod ezt. :) Olyan direkt válasz volt kb mint egy gonosz migránsozós kampány. :)

A szerkesztőség véleménye ha nincs aláírva, ez oké, gyakorlat , de az már nem oké, hogy támadó, lejárató , silány minőségnél, propaganda ízű cikkeknél lesz ez gyakorlat. Mert egy általános mondanivalójú cikknél ami a világ vagy élet nagy kérdéseit kutatja és akkor a szerkesztőség véleménye az rendben. De mintha abba az irányba mennénk, hogy kínos aláírni és akkor bújjunk ez mögé. Megértem mert nekem is kínos lenne. Csak ez is milyen folyamat.