Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

banyaiz Előzmény: #795547

Nem is gondolkodtam ezen , hogy hová tud gyorsan visszajönni. Inkább azon, hogy mi lehet benne esésben. Benne láttam 7 k környékét ha elborul a hangulat. Jól alakult ez így nem módosítottam az eredeti elképzeléseken.

Most a 7 k környékéhez nagyon nagy negatívum kellene a világban vsz. Ezzel az első negyedévvel.

Olyasmi körvonalazódik vsz, hogy ki kell mozogjuk magunkat a 4 számjegyű szinteken még egy darabig, aztán érzékeny búcsút kell vennünk tőlük előbb utóbb és az 5 számjegyű kategóriára kell áttérnünk. Kemény az élet ilyen csapásokat kell kiállnunk , de valahogy bírjuk talán. :)

Idén vsz ez a 4 számjegyű mozgás a vszínű, közben osztalék aztán megnézzük a következő negyedéves gyorsot 3 hónap múlva. Nem kell törnöm a fejemet hol vegyem vissza az már pozitív. :) Békésen mászkáljon ezeken 8-9 k s szinteken ha esetleg para akkor se menjen 7-es alá , és közben gyorsok kecsegtessenek a boldog fényes jövővel. Nagyjából így képzelném el .

Illetve ha álomkategóriát mondanám akkor nagyon túlhúznák gyorsan mondjuk 10 k fölé rendesen ott eladni és akkor mondjuk 9 k környékén visszavenni. De azért erre kis esélyt adok annyira belendülnének most következő hetekben hónapokban. Igaz okozott már nem egyszer meglepetést felfelé is 9 k környéki eladások aztán 11 k-t nézegette gyorsan. Elgurulhat a gyógyszer felfelé is, de ezzel most egyelőre még nem foglalkozom, majd ha tényleg olyan árat kínálnak amit nem lehet visszautasítani egyszerűen bűn lenne visszautasítani. :) Bárcsak így lenne.