Hozzászólás
matgab Előzmény: #795413a legtöbben a Fideszre szavaztak, nem?
A ballib média szokta azt mondani, hogy miért a fidesz kormányoz, amikor többen szavaztak ellene, mint mellette és egy csomóan akik nem mentek el szavazni, azokat is úgy veszik, hogy azok ellenük szavaztak volna.
Persze ugyanez a rendszer tökéletes volt 2002-ben, amikor a 2 forduló alatt leadott szavazatok száma tekintetében a Fidesz több szavazatot gyűjtött, mint az MSZP, mégis az MSZP tudott kormányt alakítani, kényelmes többséggel.
Vagy 94-98 közötti totális baloldali médiauralom és 2/3-os libsi többség idején egyáltalán nem izgatott senkit az, hogy nincs egyensúly a politikában, mindamellett sikerült a gazdaságot is teljesen leamortizálniuk , úgy, hogy közben még a lakosságot is a megszorításokkal elszegényítették. Miközben két kézzel szórták (saját zsebükbe, vagy megbízóik zsebébe) a közvagyont, az összes közműszolgáltatótól a MOL/OTP stb-án a nem is nyilvánvaló dolgokig mindent...
Az sem volt baja a szociknak, hogy egy ügynök (megyó) vagy egy alkoholista pufajkás volt a miniszterelnöke az országnak.
Most meg az is baj, ha OV ellátogat a világ 2. legnagyobb fejlődő országába...
Amellett én nem tartom magam elvakult fideszesnek, látom a hibáikat is, sőt én már akkor nemzeti-szociális-konzervatív irányultságú voltam amikor a Fidesz még az szdsz liberális csicska pártja volt.
Én örülök a fidesz ideológiai irányváltásának, örülök, hogy valaki képviseli a nemzeti konzervatív oldalt is, úgy, hogy jó gazdaságpolitikai lépésekkel építik az országot.
A fidesz nem ideális párt, de sajnos egyelőre jobb nincs.