Regisztráció Elfelejtett jelszó

ilyenek ezek

banyaiz Előzmény: #795395

Zoli nem állom meg ne hozzak neked tanáros példákat, nem akarlak ezzel fárasztani ez az utolsó most. :)

Szóval ez kb olyan mintha az osztályodban lenne egy bangladeshi annak 1-est adnál ugyanarra amire másnak 5-öst. Aztán én mint Helsinki Bizottság felállnék és elküldenélek melegebb éghajlatra erre azt mondanád nekem te egy gonosz Sorosbérenc vagy, és mindennek betetőzésére az osztály elszidna engem mindennek, hogy te mocskos Sorosbérenc. Közmegelégedésre lezárva az ügy 4/5-el. 4-5 szavazat is sok lenne 10 millióból nem 4/5-öd. :)

Legyek urát ismered valami ilyesmi, gyerekek és felnőttek világa nincs akkora különbség.

...

Egyvalami biztos Európát nem az ilyen dolgokkal lehet bármitől megvédeni szerintem. Ezek a dolgok inkább ártanak neki mert rombolnak mindent ami emberi érték rövid távú pol célokért.

Elégetjük az összes könyvet amiben szerepel a migráns szó attól még nem segítettünk semmin. :) Mert kb amit művelünk ilyen magasságokban megy, és lassan már a gyerekek az iskolában gonosz Sorost játszanak fogócska helyett azt elértük.