ilyenek ezek
banyaiz Előzmény: #795372Ha ezt nem így teszed , pl kivételezel diákokkal, megkülönbözteted őket aszerint ki szimpatikus ki nem, akkor eltorzul az egész.
Mi fog történni? Van aki alkalmazkodik ehhez az osztályból, van aki azon gondolkodik vajon mi a jó válasz a tanárbácsinak, hogy megkedveljen stb stb. A vége az lesz már mindenki a kegyeidet keresi bárcsak nagyon szimpatizálna velem a tanárbácsi mert látja azt, hogy ezzel tud érvényesülni és így tovább.
Nem azon töri a fejét mit gondol valamiről, vagy mi az értelmes válasz, az mindegy csak a tanárbácsinál ne húzzam ki a gyufát mert akkor game over. :) Főleg nem azon töri a fejét, hogy tanuljon ami a legfőbb cél lenne.
Ezért szerettem én pl mindig is a reáltárgyakat mert ott ha valamit kiszámolsz akkor az vagy annyi vagy nem. Nincs tanári szimpátia vagy sem . Jól számoltad vagy sem tiszta ügy.
Akkor ez csak osztály nem egy ország. Szóval nagyon gáz civil ügyben ilyen hangulatot teremteni. Nem véletlen , hogy EU-ban is kiverte a biztosítékot, hogy megint a határokat feszegetjük.
Jó kis sztori volt mikor a fidesz szavazó CEU-s tanár szembesült azzal, hogy a fasz rossz végére került, most éppen ő a gonosz, rajta csapódik a kampány. Aztán ott értetlenkedett egy egyetemi tanár, hogy ezt hogyan pedig ő mindig fidesz szavazó volt. Nem tűnt fel neki, hogy ugyanez ment már sok más ügyben is ? Nem gondolkodott el rajta ez mennyire káros, egyetemi tanár létére? Hát akkor mit keres egy egyetemen tanárként, én meg ezen gondolkodtam el. Akkor tűnt fel neki valami amikor a saját kis világában ez jelentkezett? Úgy nézett ki mint aki teljes döbbenetben van. :) Szóval ezért túlzott jelentőséget nem tulajdonítok annak Zoli , hogy Kőszegen vagy akárhol hány civilszervezetet izgat a dolog. Majd izgatja ha a saját bőrére megy a játék, de akkor már lehet , hogy késő lesz izgulni rajta.