ilyenek ezek
banyaiz Előzmény: #795076Jellemző szituáció. Egy lakossági fórum, kit zavar az, hogy odamegy és felveszi? Jelentősége 0. Hatalmas nagyságrendű dolgok lehettek amiről nem szabad forgatni.
Ha én vagyok ott mondjuk fő fő rendezvényfelügyelőként legyintek egyet , hogy kamerázzál de legközelebb kérjél ami kell hozzá. Aztán ennyi probléma lezárva.
Ehelyett majdhogynem emberhalál lesz abból , hogy a lakossági fórumon fényképezhet e, vagy ott lehet e mint újságíró. :)
Magyarország 2017. Ez nem más mint túlfűtött indulatok , és túlbuzgóság , megmutatom mekkora pártkatona vagyok megtiltom a jelentéktelen rendezvényen xy-nak videózzon, és ha nem engedelmeskedik még akár bűncselekményre is kész vagyok , hogy megállítsam. :)
Elmebaj a legalsó szintekig. Ezen fog múlni a boldogság, hogy egy lakossági fórumon készít e videót vagy sem. Az a durva, hogy ezt komolyan is veszi, hogy csak a testemen át forgathatsz itt, találnak ekkora hülyét erre a feladatra aki mert persze teljesen sötét nem tudja felmérni mikor kell keménykedni és mikor nem.
Nekem kb ennyi ez a sztori.