Regisztráció Elfelejtett jelszó

miért?

banyaiz Előzmény: #795060

Szerintem ennél egyszerűbb a helyzet Soros ügyileg.

Soros zsidó származású emberként élt Mo-n 30-40-es években. Elég érdekes élettapasztalatokat szerezhetett első kézből arról hová vezethet a politika mikor egy -egy vallásra népre fogna minden negatívumot, vagy hová vezet különbségtétel ember és ember között mondjuk a vallása miatt. Elindul a folyamat azzal, hogy egy német káplár handabandázik valamit egy sörözőben féligazságokat aztán eljut oda, hogy Mo-n Bp-en a nyilasok zsidókat lövik a Dunába.

Hát ezt úgy testközelből tapasztalta. Ezek után engem nem lep meg ha mint vagyonos ember érdeklődik ilyen témák után és támogat ezek ellen fellépő szervezeteket.

Következetes is az ügyben hiszen Izraellel is balhéja van a témában. Ahol más magyarázattal speciális körülményekre hivatkozva de szintén azért jelen van ez a fajta politizálás ami ellen ő fellép. Gyakorlatilag zéró tolerancia van nála ebben az ügyben nekem úgy tűnik. Amit meg is értek ilyen élmények után.

Na most ez nem azt jelenti, hogy ő egy szent ember egy Teréz anya. De ezek az ügyek szerintem elég fontosak lehetnek neki ami vsz az életútja alapján elég kézenfekvő . Gondolom egy párszor megfordult a fejében ha 44-45-ben a nyilasok pl elkapják őt akkor lehet egy akasztott ember, vagy egy vízi hulla lett volna nem milliárdos spekuláns. Ezt azért nehéz lehet elfelejteni még 80 évesen is.