Orbán Viktor 3 hónap alatt félmillió szavazót veszített
banyaiz Előzmény: #794576Megmondom neked őszintén én számokat nem néztem most, hogy melyik évben hogyan alakult áfa, vagy szja. 10-11 környékén vezették be ez már olyan időszak érdemes lenne megnézni, de fejből ezt nem tudom mondani.
Elviekben mondtam amit, hogy szerintem az üzenetében is jó, hogy jövedelmet kisebb adó terhelje és fogyasztáson megfogni az adót inkább. Üzenetében is és gazdaságilag is jó vsz. Sávos legyen e az szja, vagy egykulcsos az egy másik kérdés mert ott meg a társadalmi folyamatok is már benne vannak, még jobban szétszakad e vagyoni helyzet alapján a társadalom. Ezt is azért ennyi idő alatt már érdemes nézni.
Persze a szétszakadás kevésbé szétszakadásban egy csomó minden benne van ezen kívül is, nem csak a sávos vagy egykulcsos szja de egy fontos elem lehet.
Ha egy elviekben jó üzenetű, jó gazdasági hatású lépés nem működik a gyakorlatban a számok nem jönnek x idő alatt akkor el kell gondolkodni azon, hogy miért. Még sem jó valami oknál fogva , vagy más hatás kioltja az egészet.