Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Orbán Viktor 3 hónap alatt félmillió szavazót veszített

banyaiz Előzmény: #794530

Annyira megtetszett, hogy amikor ezzel előjöttek akkor is bólogattam , hogy ez nem ördögtől való elképzelés. :)

Csak oda kell tenni mellé az állami szektor rendbetételét , többek között. Mert különben az eredményeit ha vannak, nem igazán tudjuk kihasználni elfolyik a nagy újraelosztásban.

1-1 ilyen intézkedés nem csinál csodát önmagában. Komoly szisztematikus munka kell ehhez, rendszerszintű, kevesebb handabanda, komolyabb erőfeszítések az értelmes dolgokra.

Ha tényleg akarunk valamit nem csak óbégatni a világba a nem tudom milyen okosságokról, hogy milyen ellenségekkel küzdünk éppen.

Ahogy Ricsinek mondtam ott kell körbeérnie ennek, hogy a nagyobb fogyasztás áfa csökkenésben, fogyasztást terhelő adók csökkenésében jelentkezik. Akkor hatékony, és működött. Ha közben ennek az 1 lépésnek az eredményeit elviszi a nem elég hatékony egyéb terület akkor kb mintha a vizet gereblyéztük volna. :) Szememet rajta tartom ezen fél szemmel figyelem.

Társadalmi folyamatok is nagyon fontosak, ha negatívum van belőle ki kell igazítani függetlenül a politikai következményeitől.

Nem egyszerű, de hát ez az érdemi munka része.