Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Orbán Viktor 3 hónap alatt félmillió szavazót veszített

Ibiza Előzmény: #794385

már kb 500x ugattam.. a parlamentnek képviselni és lefedni kell a társadalmi igényeket..

Nekem az a jó ha szélsőbaltól szélsőjobbig minden ott van.. és ott vannak a tematikus pártok.. de a valódiak.. pl zöld párt ..(mert lmp azért nem az..) képviseljék romákat israelitákat..svábokat.. senki ne tólja előrébb a pofályát a számarányánál..

Az a jó kormány ami arányosan lefedi a főbb erőket.. teszik nem a konzervatív-keresztény értékrend a fő erő.. van a neoliberális erő.. és ezt követően a tematikus pártok.. legyen ilyen kormány.. ha nem akkor a konstruktív ellenzék legyen a váltópárt..de a parlamenti munkájával és kormányprogramjával nyerje el azt.

de annyi legyen már bennük mindegyik az országért dolgozzon.. nem a rombolás..lázítás, megosztás, barikádépítés.. a programjával és parlamenti javaslataival tűnjön ki nem az.. láttátok milyen jól lefagyasztottam Budapestet.. a parlamentben obstruálnak..akadályoznak rombolnak mindent..

Röhej emberöltővel a rendszerváltás után sincs kialakulva a társadalom..és még mindig szabadságharcot kell folytatni a külföldi befolyás ellen.