Regisztráció Elfelejtett jelszó

ennyike.

banyaiz Előzmény: #794304

+ még a világ sok más helyén se működhetne az ottani szabályozás alapján pl Indokínában :)

Csak azt nehéz megmagyarázni, hogy miért így kellett ehhez a témához hozzányúlni. Mintha egy illegális tevékenységet sikerült volna lefülelni. Ez adja az érdekességét a hozzáállásnak. Egy egyetem kapcsán. Ha itt arról lenne szó az oktatás színvonala silány és mégis kiad pluszban egy Usa diplomát egy csalásról lenne szó ahol még írni olvasni se tudók Usa diplomához jutnak akkor érthető lenne ez a sietség, hogy hosszú működés után egyszer csak "kidőlt a liszt" igen a migránsok miatt. :) Egyszer csak kidőlt a liszt , tetszik nekem ez a szófordulat, nem használtam még talán soha , de majd alkalmazom ennyi haszna van ennek az ügynek .

Ha egy Sorosnál is kidőlne a liszt akkor azt mondaná, hogy oké akkor elviszem ezt kerül amibe kerül egy másik EU-s országba. Függetlenül attól, hogy ott milyen szabályok vannak érvényben. Talán nem dől ki nála is liszt ettől, de ki tudja. Nehéz lenne elvinni újraszervezni az egészet, de ha kidől a liszt egyszer akkor nincs pardon. :) Akkor megérte így hozzáállni egy egyébként minőségi oktatást végző egyetemhez.