Regisztráció Elfelejtett jelszó

"Amerikai zsidó elemző.."

Ibiza Előzmény: #793701

Minden politika.. az is, hogy te finnugor vagy.. sokan mondják azt Horthyval kapcsolatban amit ez az ember... nem kell mentegetni nem kell elitélni... vannak tények azokat kell figyelembe venni.

Néha kinézhetnél a fejedből.. most ezt nem bántásiból.. mert sokféle elmélet gondolat van a világban...

Nem bírsz orbánon átlépni.. - nem vagy egyedül- de a világban vannak folyamatok, változások.. és orbán ezt elég jól látja.. de egyrészt csapnivaló a Pr-ja (egy vagyok közületek stílusa, majd én elintézem nektek lelkülete) a másik az a libsitöbbségű média és önjelölt aktivistái azonnal mémgyárba teszik a mondandókat.. te/ti ennek örülsz..jókat kacarászol..jól megkapta.. de arcodra fröccsen a cucc..mert téged aláznak.. nem orbánt hanem magát az országot a méltóságot járatják le.

Mondtam HVG figyelő az alap.. a figyelőben benne van a teljes cikk..mármint a nyomtatottban és gondolom a fizetős eújságban.. elég világos értelmes képet ad.. néha elcsodálkozom..simán arról beszélnek emberek amit én gondolok.. csupán annyi..semleges elemzők.. amit nem nagyon látsz a magyar médiában... Érdekes az is amit ez az ember merkelről mond..hajaz arra amit orbán mondott ne azt nézzék amit mondok..hanem amit teszek.. persze nem azzal a hangsúllyal amit te gondolsz.. hanem minden országban van egy elsődleges és egy másodlagos cél..minden vezetőnek az országáért kell elsődlegesen dolgoznia.

Euban két irány van..az egyesült európa..központi irányítással..a másik az önálló államok erős szövetsége..