Regisztráció Elfelejtett jelszó

magyar oktatási rendszer a jövő elkezdődött

banyaiz Előzmény: #793457

Kifizetni ki tudtam én is. Csak a 4 fizetési opció közül 3-ból ki voltam zárva. Amin kicsit meghökkentem, hogy miért. Aztán rá kellett ébrednem , hogy a világ már a secure kódos bankkártyáknál jár. Amin meg teljesen meglepődtem, hogy azonnali átutalásnál Magyarországot mint opciót úgy ahogy van mellőzték. :) Ennek most az az oka, hogy nem nagyon van magyar vevőjük, vagy más egyéb nem tudom. Azt figyeltem meg , hogy csak nyugati országok, és Lengyelország volt akinek ezt az opciót biztosították alapjáraton a netes rendszerükben. Furcsa volt. Lehet, hogy le lehetett volna velük boltolni személyesen, hogy én Mo-ról így fizessek, de alapjáraton nem volt ilyen lehetőség.

PayPal ugye nem okozott gondot csak én máshogy szerettem volna fizetni , és hát Visa, Mastercard, Lufthansa hitelkártya és game over. :) Néztem ki a fejemből, hogy mi van. Valami olyan duma volt akinek egyik lehetőség se felel meg az PayPal rövidre zárták a dolgot. :) Nem tudom egyébként , hogy magyar bankoknál mennyire jött már be ez a secure code bankkártyáknál. Lehet, hogy csak az én esetem ilyen spéci, hogy a bankom még nem vezette be.

Na mindegy nem nagy sztori.