Regisztráció Elfelejtett jelszó

magyar oktatási rendszer a jövő elkezdődött

banyaiz Előzmény: #793309

Matgab egy mai példa vásárolni akartam külföldön neten. Van Visám, Mastercardom dollár alapú euró alapú mi gond lehet gondoltam egyszerű eszemmel. :)

Fizetési módok az eladónál, secure kódos kártyát fogadnak el amit nem vezettek be még ott ahol kártyáimat igényeltem, de tervezik hamarosan. Köszönöm szépen. Prepaid kártya jó lett volna ha van , tudtam volna igényelni de olyan díjakkal , hogy mondom felejtsük el. Itt a jóféle sofort überweisung ez kell nekem . Aztán az arcomra fagyott a mosoly mikor a rendszerben Svájc, Németország, Olaszország , Lengyelország! meg még egy sorozat ország, de Mo sehol. Magyar bankokkal nincs lehetőség a sztorira legalábbis a netes rendszerükben az eladóknak. Magyar bank az nincs benne mintha nem is létezne az ország, hát mondom ez fasza. De ez nem Kambodzsa volt az eladó felülete hanem egy EU-s ország .

Akkor mi maradt, Paypal , legmagasabb díjjal az összes verzió közül ez jár, de különben nem tudom technikai okok miatt kifizetni neten.

Mondom ilyen a világon nincs. De van 2 kp felvét ingyen adómentesen. A világ meg közben az ingyenes közeli prepaid kártyákkal nyomja a bizniszt a neten vagy a secure 3 D Code . Bankom meg majd egyszer bevezeti már tervezik. :) Ja meg a csúcs az azonnali utalásnál nem lehet kiválasztani Mo-t kifelejtettek a rendszerből minket. Gondolom éjjel nappal ostromolják őket a magyar vevők, hogy utalnának neten ezzel a megoldással iszonyat nagy bizniszben lehetnek az országgal, hogy még a felsorolásból is kifelejtik az áruházukban. De mindez az EU-ban nem a világ végén ahol lehet nem is hallottak Mo-ról .

Szívesen beszélgetek Mo fundás dolgairól veled , meg a fidesz gazdpol előnyös hátrányos lépéseiről ha meg akarod vitatni. Növekedéstől a foglalkoztatás bővülésig, mnyp felszámolástól a banki vegzálásokig. Nyitott vagyok a témára. :)

Mi a kiindulópontunk az , hogy jók vagyunk ? Mihez képest? Kihez képest? Mert számokat valamihez viszonyítanunk kellene , hogy ez most jó , közepes, gyenge amit felmutatunk. Ez kell először eldöntenünk aztán akkor mehet a helyzet boncolása a részemről.