Regisztráció Elfelejtett jelszó

lmps kilépés

Ricsi Előzmény: #793303

Ez tökéletesen igaz, csak mindkét oldalra :))

Én csak magamból tudok kiindulni. Ha a viktoriánus barátaimmal beszélgetek, akkor libsibolsikomcsizsidó vagyok, ha meg baloldaliakkal, akkor meg fasiszta.

Elsőre példa: Én, mint keresztény ember, sosem fogok utálni egy migránst sem. Aki bajban van, annak segítek, akár még a saját károm árán is.

Ezért én libsibolsikomcsizsidó vagyok.

De emellett én azt gondolom, hogy fekete afrika maga tehet róla, hogy ott tart, ahol tart. Amióta élek, ők folyamatosan kapják a segélyeket, és sosem lesz belőlük semmi. Amit kapnak elszórják, felélik, eszükben sincs dolgozni. Van nigériai ismerősöm, hazament innen, és elszörnyülködött, mi van ott. Ő is azt mondja (vegyész), hogy ott sosem lesz semmi, és megérdemlik a viselkedésük miatt, ahol tartanak. Miután nekem is ez a véleményem,

Ezért én fasiszta vagyok.

És így szép és kerek a világ.

De mondok mást. Én szeretem a zsidókat, főleg, mert az Uram is az. És tetszik, hogy ha baj van, összefognak, segítik egymást ötlettel, pénzzel, amivel csak kell. Számomra ez nagyon szimpatikus.

Ezért én libsibolsikomcsizsidó vagyok.

Ellenben tudom, hogy csak magukkal ilyenek, a gójokat kihasználják ahol tudják, és még lábtörlőnek sem használják őket. Olvastam én elég ószövetséget ahhoz, hogy lássam, hogy állnak a többi néphez.

Ezért én fasiszta vagyok.