galandféreg mszp
Láma Előzmény: #793136"ron werber israeli szakértő hozta be a gyülöletpolitizálást MO.-ra."
Az hozta be, aki nemzeti ünnepen az első sípot megfújatta (fújta), az első kereplőt megpörgette, az első autót-épületet felgyújtotta. aki motorok hangjával nyomatta el az amúgy konszenzussal választott közt. elnök beszédét. Értelmes ember számára már akkor nyilvánvaló volt, hogy ez eszkalálódni fog. Ki fog alakulni az ellenpólus. Tudod mire gondoltam 2006-ban? Milyen szerencsénk, hogy még nincs szélsőbalunk. Ha 18-ban nem lesz kormányváltás, előbb-utóbb az egyre agresszívabb szélsőbal fog 2006-ot rendezni. Te meg nézed majd tátott szájjal, hogy most mé, meg mijé. Viszont a széljobbunk már van. Szép mutatvány lesz, amikor összecsapnak. Lövetni is fog a gazdád, ha másként nem tudja a rendet fenntartani. Kétséged ne legyen. Te meg majd írod, (mert változik a véleményed, mint a gazdádé)hogy nagyon helyes, mert a rendőrségi felszólításnak engedelmeskedni kell. Aztán majd bebörtönöznek néhány szélsőbalost, akit a kormányváltás után felmentenek, rehabilitálnak. Lehet, hogy épp a Gulyásékat most elítélő bíró. Aki akkor majd fennen hangoztatja, hogy lám ő már 2010-ben is mílyen liberálisan gondolkodott. :(
"Tudják jól..meg kell osztani az embereket.. elvenni az alkotó energiákat.. beléjük plántálni a gyanakvást.. kiölni az összefogást.. "
A vajda fan, amint a megosztásról elmélkedik. :D Te is hallod 21.30 óta a szűnni nem akaró zsivajt ugye? Csak hogy tudd: mindenki rajtad röhög. Attól a zsivaj.
"Mondtam már 2000x.. nekem kell jobb és baloldal.. középpártok.. tematikus pártok: Zöldek..liberálisok (de valódiak)kellenek az ország házába.... "
Igazán eldönthetnéd mit akarsz. Merthogy a ceus tüntetők pont ugyanezt akarják, amit ide írtál. Észre se veszed, hogy egy platformra kerültél Gulyás Marci haveroddal, aki gyakorlatilag szó szerint ugyanezt fújja.
Fél órával később, azon aggódsz, hogy mi lenne, ha az történne ami után sóvárogsz:
"Ok vesszen a fiesz..de miből választasz? semmiylen programot tervet nem hallasz tőlük...mondjuk egyet igen,, majd jól szétverjük a fidesz rendszerét. f@sza lesz..1-2 év szétverés..majd nullára visszaépités..és megint elment 4 év habokra.."
Amúgy vazze. Miről szólt azemútthétév? Jól szétverték az előző rendszert. Pontosítok: Még mindig verik. Folyamatban a nullára visszaépítés. Elment a zemútthétév a habokra.