phiona
Ibiza Előzmény: #791987beszélni kicsi magyar? cicamica ne főzz kávét redbullal..látni fogod a hangokat :)
"Ibiza: mondod h nyűgözzelek le"..hááát ilyen nem volt.. linkeld be légyszi.. kivetülnek vágyaid...a rebegtess-t te irtad..csupán megtetszett a szóhasználat...ezért irtam.
"a tanulást lenézed,.." ne légy mesüge.... ezerszer leirtam tanulni tanulni tanulni.. a tudásért kell tanulni.. tudom változik a világ.. papirokat kell gyüjteni mert alkalmazott vagy.. a PC bekapcsolásához is okj-s papir.. de ha már csinálod akkor tanuld meg..
a többi trutyi az csupán feljött belőled.. ez már a te nyűgöd.. öntsd ki a lelked.. de takarits fel magad után..
:) nagyon hergeled magad.. immáron ezernyolcszötven kettedszer..egy ember egy vélemény.. nem Én tehetek róla ha frusztrált vagy..
szeretsz ügyeskedni..szövetségeseket keresni..próbálsz lázadást lincselést szitani.. háát ehhez több ész kellene..meg azért akik itt vannak azoknak azért elég átlátszó vagy..türelmetlen vagy.. azonnali eredményt akarsz.. ez elég komoly hiba..igy nem viszed sokra... hisztit nyomsz ha nem sikerül vacak kis terved.
Most komolyan..szted van füle farka szinvonala amit irsz?
Akkor irhatod a dossziédba: Fater nem volt és most sem ivós.. max 1 dl bor 1 pohár sör.. dohányzott keményen.
mondta ne dohányozzak mert nem jó.. más ügyben beszélt önfegyelemről,
akkor mondtam neki akkor szokj le a dohányzásról.. fogta letette..
belátta igazam van... fiatal a lelke..83 évesen is jó kondiban...máig ragyogó elmével. és még vezet..nagyon jól...tavasztól őszig a vizparton pecáznik..
Anyukám 5évvel fiatalabb.. iszonyat nagy szive van..hatalmas kisugárzása..neki is jó agya van.rengeteg telefonszámot tud fejből... nem kell leirnia semmit mert simán megjegyzi.. .kajához max 1/2 dl bor..
Szép világképük van..Soha nem hallottam őket panaszkodni.. vagy azon sopánkodni nekik miért nincs ez vagy az.. ragyogó emberek.. megkaptam tőlük mindent..semmiért nem adnám a gyerekkorom.. most ebből kapnak vissza..
tehát ne magadból indulj ki.
Áldom a jósorsom...