magyar oktatási rendszer a jövő elkezdődött
Spade Előzmény: #791848Én megértem az indulatokat, de a nyelv, bármelyik, provinciális és evolúciós zsákútca. Hiába tanulja meg valaki a mai überkirály nyelvet az angolt mert a kínaiak koreaiak japok a mai és jövő zsír nemzetek nem tanulnak meg angolul még a honkongiak se elég kimenni a kínai piacra aztán bepróbálkozni az angollal, magyarul szlovákul sokkal jobban tudnak. Márpedig belinkeltem a 2016-os matek diákolimpia eredményeit a kínaiak koreaiak tarolnak az első tízben csak 1 magyar volt bent eu-bol az első 20-ba még bekerült közéjük 1 olasz is. Tehát a jövő tudománya kínában fog épülni.Így elkerülhetetlen a kütyü és itt h lassú meg nem teljesen realtime az nem jelent semmit, elég ha felsőfokon tud fordítani utána beraknak 4 helyett 100 csipet és már is a másodperc ezrede alatt letekeri a fordítást. és rálövi a szemére v. bejuttatja közvetlenül a füledbe vagy az agyadba ez már csak részletkérdés. A jövő úgyis a valamiféle gondolatátvitel lesz annál is inkább mert elkerülhetetlenül belefutunk földönkívüliekbe és akkor mi a tököm lesz, velük hogy kommunikálunk ? megvárjuk míg megtanulnak angolul ? :) És persze az új generációk a felszabaduló időt majd 3d játékra fordítják meg a pöcsükről v mellükről lőnek szelfit állandóan, de eljön az az idő is nemsokára h a tudást is le lehet majd az agyba közvetlenl tölteni. És különben is jön a mesterséges intelligencia ami úgyis feleslegessé teszi a zembert a termelésben szolgáltatásban...szal .lehet szemezgetni az időhorizontokban, de mind teljesülni fog nem is olyan sokára :)