Regisztráció Elfelejtett jelszó

wizzair customer service level 0

matgab Előzmény: #791525

British Airways-zel jöttünk haza Londonon keresztül.

A gép késett az indulásnál egy órát, mert azt mondták, hogy a catering feltöltő cégkéslekedett.

Az út során ingyenes catering nem volt , csak fizetős (!) (pedig nem fapados!), amit az egy órás késés miatt kb akkor lehetett már csak igénybe venni, amikor normál esetben -eredeti indulási időponttal- már le is szálltunk volna Pesten.

Így hajnali negyed egy helyett negyed kettőkor tett le a gép.

A csomagok kiadása -gondolom már senki nem maradt Ferihegyen kb. hajnali kettőig elhúzódott. Az én csomagom jött ki utolsónak, a párom csomagja meg Budapest helyett másfelé vette az irányt, az még utazik.

Viszont a londoni átszálláskor a leamortizált bőrönd helyett vita nélkül adtak egy újat, csak annyi volt vele a macera, hogy ott kellett átpakolni a reptéren a teljes bőrönd tartalmát.

Ja és ami még baromi kellemetlen volt, hogy a Londonból Amerikába tartó járaton kb. 10 órán sikerült a Britishnek 15 fokos levegőt az embernek elzárhatatlanul a nyakába fújni, úgyhogy emiatt 1 hétig rohadtul megfáztam... Arról nem is beszélve, hogy felszállás után kihozták a kaját üdítőt és utána 8 órán keresztül semmi- csak ha külön kértél a sztyuvitól, és a leszállás előtt fél órával hoztak ki még egy adag kajácskát.

Hát nem tudom, hogy a Quatar az Emirates hogy a francban képes ugyanezekért az árakért sokkal nívósabb szolgáltatást nyújtani...

matgab faktor level 99...