Regisztráció Elfelejtett jelszó

wizzair customer service level 0

olvas0 Előzmény: #791243

Ma jöttem haza Barcából, hát a wizzair nekem is bemutatkozott...Eddig csak Ryanair-rel repültem, mert a Wizzről csupa rosszat olvasok mindig – hol számlázásnál szednek le többet a számláról, hol az utasbiztosítási ügyintézést húzzák el hónapokig, meg egyáltalán szinte nem telik el úgy hét, hogy ne legyen a wizzre valami panasz, amire amúgy is rendszerint 25-29napnál hamarabb, még csak érdemben sem válaszolnak. A Ryanair ráadásul tapasztalataim alapján sokkal családbarátibb is, ráadásul a kézipoggyászuk is normális méret és még az asszony retiküljébe se kötnek bele, hogy tegye bele a kézipoggyászba. Egyszóval Ryanairrel meg voltam elégedve, csak hát Barcelonából elég későn ért volna haza a gép – az meg három kisgyerekkel nem a legszerencsésebb, így hát wizzre foglaltam helyet. Ha már a wizzen repülünk, a két ásványvíz mellé gondoltam veszek 2 háromdarabos toll készletet a három gyereknek, amolyan emlék gyanánt – szimpla repi toll, amit jobb cégek ingyen szoktak osztogatni egy egy konferencián, vagy fesztiválon. A két víz meg a tollak kereken 10 euró volt, de nálam csak ötvenes volt. A hölgy előbb elkezdett problémázni, hogy neki kisebb kell, de mikor mondtam, hogy akkor fizetek kártyával, már nem volt gond. Kaptam egy papír 10-es és 10 darab 1eurost, majd hozza a többit. Kb 10 perc múlva oda jött 20 darab 50 centessel, majd újabb 20 perc múlva, elkérte az egy eurósokat és az 50 centeseket és adott egy húszast. Tollat még mindig nem hozta. Egyszer csak hallom, hogy hamarosan leszállunk, gondoltam odahívom, hogy miújság a többi pénzel és a tollakkal. Ő azt már biztos idehozta. Kértem nézzen utána. Kisvártatva vissza jön a tollakkal, mondom a még kérek 10 eurót is. Eddig miért nem szóltam, ő már lezárta a kasszát. Mondom ne haragudjon, én kérek elnézést, hogy pénzt mertem költeni a fedélzeten, de nem gondolom, hogy erre nekem kellene figyelmeztetnem. Puffogva elszalad, vissza hoz három ezer forintot, hogy ezt tudja adni, vegyek eurót a repülőtéren, mert eurót már nem ad, és különben is miért nem szóltam eddig, két órája repülünk és neki nagyon sok dolga volt eddig. Ezek szerint tényleg nekem kellene rosszul érezzem magam, mert a három gyerekemnek vettem 2-2 wizzes repi tollat, ők meg nem tudnak 50 euróból 40-et vissza adni? Akkor miért nem engedte, hogy fizessek kártyával? Hát köszönöm, wizzair a maradandó első benyomást, igazából, nem is kellene csodálkozzak, hiszen hozta a formáját a vállalat. Gondolkoztam, hogy felhívom a panaszvonalat, de igazából 250 forintért percenként, nem nagyon maradt rajtam a kényszer, ha meg már írni kell, akkor inkább ide írtam meg, mint hogy 30 nap múlva kapjak egy sablon elnézést a kellemetlenségért háromsorost.