Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #790841

ha zsebbe nyomsz zsetonokat..vagy ha egy celeb vagy valami ismert makival van valami gond... akkor hirtelen jól kezd működni a rendszer.. akkor ez mi? kis pénz kis irányítás.. kis ellátás.. Puskástól szabadon.

Mivel közvetlenül vagy közvetve eü és az oktatás mindenkit érint, miért lenne célja a kormánynak ennek a körnek a szivatása..

Ne zárjuk ki a szabotázst sem.. a libsi erők mozgósítják erőiket.. oktatásban eü.-ben nagy számban vannak...lenyúlják a pénzt és még zavart elégedetlenséget is lehet gerjeszteni..hiszen közvetlenül közvetve mindenkit érint... van egy fix összeg a kajára a felét benyelem a lúzer meg eszi a moslékot..és még a FB-ra is fel lehet tenni... a gyógyszerek eszközök egy része mehet a privát rendelőkbe..

"..Pl gyógyszerigénylésre eleve dupla mennyiséget kamuzik, mert a felettes szerv az igénylés negyedét se teljesíti"

igen..megy a kamu.. ezt tudják ezért lehúzzák.. a beavatkozások kódolásánál is megy a kamu..több pénz legyen ok ezt némileg megértem mert sok műtét többe kerül mint amit kapnak érte.. de az elkódolások nagyobb része abból fakad a doki és a kórház jobban járjon.. több a veszélyeztetett terhes a császáros szülés.. az amputálás... régen kapott az ember számlát a körzeti o.-nál rajta volt vérnyomásmérés életviteli tanácsadás.. párezer Ft ha jól rémlik.. miközben ez nem történt meg.

Mondtam komcsik 8 évig befagyasztották a béreket az egyszeri nettó 30%-os emelést követően.. utána voltak bérfejlesztések amiket a kórházak súlyoztak el.. na nem a fronton dolgozókhoz tolták hanem a vezetőségnek.. ezt tudom két intézményből.

Nem kell itt bevallanod.. nem is lennél rá képes...de csak úgy magadban..írd le egy papírra.. szerinted az intézmények vezetői és dolgozói mindent megtesznek? Hatékonyan dolgoznak? Semmit nem lopnak el?

Nem létezik olyan, hogy a magánorvos bérleti díj nélkül kezel állami eszközökön privát betegét?

Dokikat Thaiföldre hordták a gyógyszergyárak "konferenciára" az ö gyógyszereiket írják fel..évente kapták az ajándékokat.. hol nem sz@rta le mennyibe kerül eünek..

Ha van egy vízvezeték hálózat ami ezer helyen lyukas.. akkor a vízszerelőnek az a megoldása több vizet ad.. megemeli a víznyomást?

Igen a jelentős eü. átalakítás elmaradt..eszközbeszerzés alakul.. csinálják a kiemelt kórházakat..a központi beszerzéssel levitték az árakat...lecserélték a szar mentőket.. nem tudom mennyibe kerülne egy teljes átalakítás...és miért nem nyúlnak bele.

Csak a mentalitásról..szerinted ha egy doki kimegy nyugatra..ugyanúgy dolgozik? mármint ami a saját munkáját érinti.