Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

Ibiza Előzmény: #790825

itt megint az van.. valaki elvállal valamit utána széttárja a karját..

Nem..ha elvállalok valamit akkor jól csinálom..átszervezem optimalizálom az intézményem..megadom az infókat a külsőknek....ha nem tudom mert nincs további eszközrendszer akkor kérek a szakhatóságtól vagy felettes szervtől.. ha nem megy lemondok...ezzel jelzem csinálnám, jól csinálnám de nem tudom..

Ha órákig cipelik..és csak a harmadik kórházban fogadják a beteget..akkor az a zorbán hibája? nem.. ott a mentőorvos aki diagnosztizál..ott a betegirányitás aki megmondja hova vigyék.. az ottani orvos nem veszi át? akkor ki a hibás? a kórház miért nem jelzi betegirányitásnak milyen beteget nem tud fogadni eszközhiány miatt.. ha az ügyeletes orvos hajtja el akkor milyen alapon?

ezek szervezeti, szervezési és emberi problémák.. ha egy órát várok a dokira..mert elöttem bement a kolléganő..aki épp a nyaralásáról mesél.. kihallatszik.. képeket mutogat.. hallom..nem kell fülelni..és kacarásznak.. ez kinek a hibája? Vagy ha várok egy papirt.. az adminisztrátor szemüvegében látom épp játszik.. akkor beszólok..

Igen..vannak orvosok ápolók adminisztrátorok akiknek ez hivatás.. valódi értékes emberek.. megalázóan alacsony bérért.. ne feledjük a komcsilibsik megemelték a bért 50%-al.. ami nettóban 30% volt..utána 8 évre befagyasztották a béreket..