Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

még 6 napig nézhető, de lehet, hogy csak éjszaka

banyaiz Előzmény: #790442

Ez megérne egy kutatást mi lehet ennek az oka. Elég összetett jelenség lehet mármint , hogy a politikai ellenzékben ennek alternatíváját nem tudják érdemben felmutatni. Azért elég belterjes közeg ez a politikusi szakma. Önmagában ez, hogy politikus valahogy kontraszelektál mint fogalom. :)

Orbánt miről lehet meggyőzni miről nem , nem tudom . De , hogy egy ilyen középszerű figura egy pártot így zsebrevágjon. Megkérdőjelezhetetlen vezetője legyen 30 évig . Csak úgy lehetséges tudatosan olyanokat kiemelni akik nem jelenthetnek veszélyt. Nézz meg mondjuk egy Szijjártót . El tudod képzelni , hogy egyik szép napon kitalálja , hogy majd ő átveszi az irányítást a pártban? Ez tudatos "építő" munka eredménye. A régi harcostársak közül aki veszélyes volt eltakarítani, a fiatalabb szériából olyanokat kiemelni akik ránézésre nála alkalmatlanabbak , senkiben fel se merüljön, hogy válthatná esetleg őt. Ez teljesen tudatos vsz, máshogy nem tudom elképzelni.

Egy időben még réges régen egy Kósa pl mint kihívó lehetőség ott volt. Mit csinált bevonta ebbe a gyagyás műsorba mindenféle kampányba teljesen leamortizálódott . :) Rogán is emlékszem mikor betört a köztudatba mint fiatalabb generáció tagja akkor még elméletileg felmerülhetett volna mint kihívó. Mit csinált őt is bevonta teljesen tudatosan a napi rutin gyagyás műsorba majd lejáratódik , hát ez teljes siker volt. :) Még talán Lázár akiben van valami ami veszélyes lehet számára , határeset. Valami olyan fajta ambíciót látok benne ami veszélyes lehet egy Orbánra esetleg. De lehet csak így messziről tűnik úgy. Áder lehetett volna az a szint aki ha vannak ilyen ambíciói komoly kihívó lehetett volna , talán még most is képes lehetne rá, de nem lépett fel így és most már nem is vszínű . A többiek akik előtérben vannak szerintem ránézésre sincs semmi esélyük ilyesmire . Szóval ez elég jó kontraszelekció azért 30 év alatt. Nem múlik el következmények nélkül csak hát ez idő míg a kemény munka beérik.