okos.. nesze neked megújuló..
Ibiza Előzmény: #790253a 2. pontban leirtak akkor is fennáltak amikor támogatták és preferálták.. és ez nem magyar sajátosság a világban is nyomják a zöld energiát miközben nem tudják tárolni..mármint hatékonyan..
Amikor 1-2 éve hatalmas szél volt németeknél franciák szipogtak..kevés atom-áramot tudnak eladni..voltak pillanatok amikor a megújuló 100% volt a németeknél.
de aztán még is.. itt van a szerepe az elektromos autóknak..akkor kell olcsón tölteni amikor többlet termelés van.. az is tény még nincsenek jó hatásfokú akkuk..
Ezzel a csúcsban termelt árammal lehet az épület disz- és közvilágitás egy részét megoldani..
Én nem gondolom ez lenne a jövő.. a napelem nem hatékony.. ha meg nagyon meleg van akkor még kevésbé hatékony.. ezért kell kombinálni a vizmelegitéssel.. talán afrikai országokban lesz vagy lenne nyerő
Én azt gondolom a könnyűfúziós erőművek lesznek a jövő..talán a regionális törperőművek..
Én azt gondolom politikailag rossz lépés..a gondolkodásmódnak pedig egy rossz üzenet.. ha pedig komolyan gondolják akkor egy magyarázat nem ártana.. Dr Agy vagy valami hasonló..