Regisztráció Elfelejtett jelszó

lényeg

Spade Előzmény: #789861

neked is könnyebb lenne a helyzeted ha tudnál olvasni sok hülyeségtől megkímélne és persze nem okoskodnád túl az agyadat. A JELEN helyzetben 0 valószínűségű eseménynek tartottam a bp-i olimpia rendezést, le is írtam miért, Probáld értelmezni., ezért a JELEN helyzetben a JELEN pályázaton nem gondolkodtam el, irrealitásokon nem pörgök,van más is amin tudok gondolkodni irreális dolgok faszságok helyett. Elvileg vetettem fel h hogy kéne az egészet kontrollálni amit te genetikailag elvetettél, Persze szted a NOB elgondolkodott volna a pályázatunkon ha egységet lát és 3 éve népszavazunk....hol élsz te ember ???? A holdon ???? Egység, pénz-javak helyett, hahaha

.Mit kellett volna sorosnak ukrajnában csinálni ? Neked ez kérdés ??? Mondjuk a 10 éves Pistikét nem bujtogatom és fizetem azért h a 18 éves karatéző és agresszív Ferinek beszóljon és baszogassa és még a kocsiját is karcolja meg, ha az első leszek aki elszalad amikor Feri verni kezdi Pistikét. Persze szerinted minden oké megpróbálta , nem sikerült, lett majd fél milla halott egy csonka tönkretett ország, na bumm. Csakhogy ez lett az arab tavaszből is mindenhol, ugyanmá ez kit érdekel ?

Amúgy arról a szolidaritásról beszélsz soros támogatási sikerként akinek a waleza nevű besugó volt a főnije ?? Sajnos az utúbbi időben újra kell értékelni a történelmeket, Soros tevékenysége is más, egész más színben tűnik fel. Soros szinte mindenütt egy nagy rakás szart hagyott maga mögött nálunk az elspontánprivatizált ipart és országot...A csehek-szlovákok szerencséje h nem hallgattak rá, bírálta is keményen őket, aztán jól jártak

Gorbacsov meg nyilván emberjóságból tette amit, Reagentől teljesen függetlenül. Aham...