Regisztráció Elfelejtett jelszó

lényeg

Spade Előzmény: #789857

Az én véleményem a zolimpiáról nem olyan fontos. Én egy kisléptékű kontrollált költségű olimpiát támogathatónak tartanék, mert iszonyatosan megdobná az idegenforgalmat Mo-n, mint Barcelonában.pl. És ma már az idegenforgalom az egyik lehet h az egyetlen kitörési lehetőségünk. De ha nincs olimpia ezt akkor is elérhetjük 15-20 év alatt.

Egyáltalán nem varrtam ukrajnát soros nyakába, én voltam az első itt aki a krim miatt írt be, ez az oroszok sara még te is hallgattál mint szar a fűben. Csak azt mondtam h a folyamatokban nagy szerepe volt, aztán persze leszarta őket és sok százezer ukrán (orosz ) halott maradt utána, meg egy roncs ország reménytelen patthelyzetben.

A magyar sorosos szabadságosok pedig elhozták nekünk a soros támogatta (kidolgozta?)spontán privatizációt ami Antal asszisztálása mellett tönkretette az országot mert ellopták, és hozzájárult h közép eu legutolsó országa lettünk Ezt köszönhetjük neki nem a szabadságot mert azt tudtommal Reagan vivta ki.

Ja igen rákóczit meg a franciák támogatták és ugyanúgy cserben hagyták mint soros a zukránokat.

Soros egyébként zseniális spekuláns, csak ember tömegek életével játszik pedig nem isten. Illetve ehhez adja az arcát mert a háttérben messze nem ő áll.