Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

banyaiz Előzmény: #789604

Nem örülök neki, hogy nincs olimpia, és annak sem örülök ha van.

Annak örültem volna ha mindez úgy zajlik le ebben az országban : 1. Felmerül az ötlet olimpiarendezés 2. Nyilvánosság bevonásával érvek ellenérvek gazdasági számítások, nemzeti öntudattól az országimázsig és a létesítmények jövőbeni használatáig. 3. felmérése annak mi a lakosság véleménye a kérdésről 4. ha nyitott az út támogató a többség akkor pályázat. Ez az időrend.

Amíg ez nincs lejátszva egy fillért nem költünk el pályázatra stb mert nincs annyi lóvénk csak dobáljuk ki.

Gyakorlatilag az történt néhány politikus farokméregetése miatt elvertünk 20-30 mrd-ot a semmire.

Ez a fajta demokráciaértelmezés pedig ahogy ez zajlott és Paks is zajlott demokráciának a zsebre tétele , privatizálása. Sok sebből vérzik a demokrácia alapjáraton is mint fogalom nem kellene még privatizálni is. :)

Ez lett volna fontos vsz, ez a fajta megközelítés.

Amúgy az, hogy van ilyen kokszos szpartakiádunk vagy nincs nem hoz különösebben izgalomba . De ettől még tudtam volna támogatni ha a fentiek szerint erről meggyőznek . Ilyen egyszerű,érvelés , párbeszéd, stb. Kedves vezető mindent jól megfontolt , és úgy döntött, hogy ez nekünk egy főnyeremény, hát azt látom mekkora hatásfokkal . :)

Ha rendeztünk volna, pl egy ping-pong meccset szívesen megnéztem volna élőben, egy kínai és egy japán között mondjuk a döntőben, vagy két kínai között mit tudnak, tv-ben sokszor a labdát se látom hol cikázik. :)