re
Spade Előzmény: #789317Nagyon sokan akarnák a zolimpiát. Ha megtartanák a népszavazást akkor akárkivel fogadok h nem lenne meg a szavazók 50%-a és fullra érvénytelen lenne sztem még 30% se szavazna, a fidesz ugyanúgy megtrollkodná a népszavazást mint az ellenzék a migráncsos népzsavazást csak itt sokkal nagyobb lenne a kudarc. Megkockáztatom h Mo-n már nem is lesz többé érvényes népszavazás 50% érvényességnél csak ha valami földindulás lesz. Tehát az érvénytelen népszavazás után a fidesz simán mondhatná h 70% a nem ellen szavazott ahogy szocilibsik a migráncsosnál. De azzal h a szocik meg a jobbik kivételével mindenki beleállt a zaláírás gyüjtésbe tényleg megszünt a politikai konszenzus, és csak egy idióta barom adná oda a rendezést Budapestnek, mert ha kormányváltás van akkor nyilván lefújják a rendezést vagy kiirják megint 2 év múlva a népszavazást? Ki pöckölné ki Párizst csak azért h majd 3 év múlva Budapest visszaadja a rendezést ? Senki. Ezt a hülye is átlátja a NOB-ban. Tehát az esélyünk ezzel a népszavazás gyüjtéssel 0-ra csökkent.Így sztem le kell mondani az egészet a pőicsába, ne költsünk többet semmire és a népszavazást is a semmiről ne tartsunk népszavazást, különösen ne érvénytelent, hagyni kell a faszba.az egészet.
Ha valaki konstruktív lett volna akkor a népszavazást arra írja ki h ne költhessenek mondjuk 900 milliárd HUF-nál többet az olimpiára. Mertt itt már mindenki 10 000 milliárdos túllépést6 vizionált ezt egyszerűen rövidre lehetett volna zárni. De a momentum a politikai kezdőtőkére gyüjtötte a zaláírásokat az ellenzék pedig nem olyan hülye h ne tudta volna h ha beáll, ezzel megölik az utolsó esélyt is. De sztem ez vissza fog rájuk ütni, senki nem szereti a csak rombolást meg trollkodást, valszeg ezzel megnyerték a fidesznek 2018-t