Regisztráció Elfelejtett jelszó

mit várunk egy ilyen libsibalos csürhétől

Ibiza Előzmény: #789285

ez a szimpla agyú ellenzék.. semmi eszük..

orbán joggal számitott rá totál ellenállásba mennek.. megint túltolják a bohócok..játékteret adnak neki..

sztem az emberek nem az olimpia ellen irták alá többségben..hanem a zorbán ellenében..és ellenzéki párthűségből.. mindegy mi csak ha orbán igen akkor ők nem..fel kéne nőni..de nem fognak..

Orbánnak win win van.. ha akarja kiiratja népszavazást..ha kap többmillió igent szénné égnek a libsibalosok..

ha nem akkor visszavonja az olimpiát..és az ellenzékre fogja.. ráadásul rájuk sütheti a kettős beszédet a megbizhatatlanságot..ami tény...mellesleg a kommunikáció egyeztetéséből már látom..teljes koaliciós ellenzék lesz a választásokon.. lmp jobbik együtt csasztuskáznak...szivárványos, vörös, lila zászlók lengenek vidáman....

Ha eszük lett volna akkor azt mondják - amit én :DD- legyen..de lássunk terveket legyenek számok.. mennyi előrehozott fejlesztés.. ..mennyi a újrahasznositható beruházás..mekkora a meglévő infrastruktúra aránya..és mekkora a káló.. ha a káló 20% vagy alatta van akkor én rábólintok..

Nekem senki ne mennyi lélegeztetőgépezzen..mennyi gyerek uzsonnázozzon ..ha a 8mrd semmire nem használt józsefvárosi förmedvényes zsidó emlékmű nem böki a csőrüket.amit a jövendő vidámpark helyére besuppantották.. mennyi vidám gyerek lett volna mennyi uzsonna mennyi lélegeztető......