olimpia2.
Ibiza Előzmény: #788700Azt gondolom meglévő és fejlesztendő infrastruktúrán..vagy olyan területet bevonása ami jelen állapotában meddő.. kihasználatlan..(lásd Angolok)
A meglévő infrastruktúráink pl a stadionok..a kiváló vasúti fejlesztés.. Bp- Bécs irány.. az épülő vizes vb-s hely..
A fejlesztetlen terület a csepel sziget északi része.. a "magyar szilícium völgy" a zsámbék medencében..
félkész részek pl a máig üresen álló Tudományos park Bicske környékén tán.. Mezőkövesden van kiváló repülőtér..a gaz veri..(mondjuk mert komcsik utolsó leheletükkel eladták 1ft-ért 99évre a használatát haveri kutyának) focipálya.. építenek szállodát.. de van is ott a fürdőnél..
korábban is ugattam kell országos és regionális fejlesztési terv..ezeket kell olimpia tervezésnél összerakni..szinergiákat feltárni.. ha ezekkel az előrehozott fejlesztésekkel az olimpiával kapcsolatos költségek nagyobb részét (én minimum 80%-ot fogadnék el) sikerül kihozni akkor bingó..
sokkal több dolog van.. ezeket lehet összerendezni..
De milyen már az..sem terveket nem látnak, sem költségeket.. de NE LEGYEN!! nekem ez ovi.. szaros kis politikai f@szkodás..sajnos MAGYARORSZÁG ellen van.. ezek ilyenek..