Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: :-(

banyaiz Előzmény: #788368

A világban is valami olyan trend van politikában ami ilyen hisztérikus politikusi hozzáállást előnyben részesít.

Ezt arra tudnám visszavezetni, hogy rendszerszintű problémák, válság , és válságon kívül is nagy gondok, + a választók részéről egy totális felületesség, igénytelenség, és direkt impulzusoknak az igénylése. :)

Valami olyan világtrend ahol ezek a végtelenül egyszerű direkt üzenetek érnek célba. Anyázás szintű politikai párbeszédek. Lásd Clinton-Trump harc lásd Brexit kampány stb . Ezeket úgy nagyjából lekövettem utolsó hónapokat. Hát katasztrofális szint volt , mindkét fél részéről.

Valahol ez egy világtendencia, lehet , hogy ebben kellene egy orbáni hozzáállást is értékelni, nem tudom. Mert egy ideges , feszült közegben , nyugodt kiegyensúlyozott politikát, mérsékelt politikát csinálni nehéz. Nehéz nem rámenni a butaságra, ha a közönség hisztérikus állapotban van, és szellemileg visszamaradott. :) Ezt el kell ismernem, hogy sajnos fennáll ez a probléma manapság, és egy politikusnak legyen az Orbán , vagy Trump, vagy bárki nagyjából bármelyik országban is legyen vezető szembe kell néznie ezzel .

Gazdasági része pedig válság-válságból való kilábalás, egy nehéz örökséggel. Költségvetési megszorítások, bevétel növelő intézkedések, és adórendszerben egy átrendezés. + mnyp vagyon felélése. Nagyjából ennyi a lényeg vsz. Nem vagyok elájulva tőle , de az tény, hogy ezeknek az embereknek a nyilvánosság előtt mutatott színvonala alapján sokkal rosszabb is lehetne.

Valahol az utunkat gazdaságilag kijelöli , hogy ez a régió milyen trendben van. Nagyon nagy %-ban következmények határozzák meg. Szép kihívások vannak, nagyon nehéz lenne bármilyen gazdpollal ezen túlmenően extra dolgokat bemutatni. Attól igen messze van a hozzállásunk, hogy ezen túlmenően extra dolgokra esélyünk legyen vsz. Jó ha annyit hoz nem rontja le az adottságokat.

Nagyjából így látom én a helyzetet.