Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: :-(

banyaiz Előzmény: #788368

Az tény, hogy átlépi az ingerküszöbömet . Nyilván ez is a célja ez is jobb egy politikusnak mintha színtelen , szagtalan lenne. Érzelmeket kiváltani.

Egy politikusnál a célhoz vezető út sok handabandázással jár. Ez az orbáni klasszikus amit amcsi diplomatáknak elsütött ne azt nézzék amit mondok hanem amit csinálok. Ez minden politikusnál így van. A célok elérése érdekében az út során kell etetni a népet sok baromsággal.

Nekem egyébként nagy csalódás a munkássága. Olyan spirálba került ezekkel a kampányokkal, megközelítéssel, hozzáállással amiből már nehéz , lehetetlen a normális útra visszatérni. :)

Oda vezetem ezt vissza, hogy a 2002 -es vereség az agyára ment.

Szerintem ezeket a gazd eredményeket amit fel tud mutatni el lehetne érni normálishoz közeli állapotban is. :) Vagy felülmúlni bőven.

Az tény, hogy ez a magyar választói közeg elég speciális bánásmódot igényel, vszínű , hogy ezt vonta ő le mint tanulságot 2002-ben.

Összességében , hogy ne ragozzam nagyon a diagnózist , az lenne a jó vsz ha Mo-n is lenne olyan játékszabály mint Usában ahol az elnök max 2 ciklus. Itt is kellene valami ilyesmi max 8 év egy miniszterelnöknek. Bár ez sem garancia semmire lásd pl Putyin , Medvegyev az elnöki pozícióval ruszkiknál cserélgették egymást. MInden szabályt ki lehet játszani.

Mató is megérne egy -két misét. :) Úgy tudnám summázni a véleményem róla, hogy valamiért a politikai stratégiája, hogy saját magát szánalmasnak mutatja. Abban nem vagyok biztos, hogy ez stratégia inkább stratégián túlmutató személyiségbeli problémákat észlelek. Amik szerintem alkalmatlanná teszik ilyen pozíciók betöltésére amiket rábíznak. Tehát nagyjából ugyanaz a diagnózisom mint Viktornál csak más személyiségjegyekkel.