Regisztráció Elfelejtett jelszó

Én nem vagyok csárli..

banyaiz Előzmény: #787972

Szerintem egy baleset , vagy egy terrortámadás között lényegi azért a különbség. Eszmék csapnak össze egy terrortámadás kapcsán, vagy egy közlekedési baleset.

Nekem ez a nemzeti gyásznap, iskolákban vonjuk be a pszichológusokat, hogy a gyerekek feldolgozzák, sok. Mert akit ez nem érint közvetlenül nem abba az iskolába jár, nem abba az osztályba ahol meghalt valaki , túlzottnak érzem .

Az élete során rengeteg tragédiával fog szembesülni és a rossz hír az, hogy olyanok tragédiáival akik hozzá közelállóak. Sőt saját magáével is előbb utóbb. Magával az emberi tragédiával fog szembesülni. Főleg ha kellően sokáig él akkor aztán lesz tragédia amit feldolgozhat. Nem hiszem , hogy a legnagyobb pszichés megterhelést ez az eset fogja neki okozni amit valahogy ki kell védeni mint első számú feladat.

Bírom az ilyen dumákat, hogy erre a tanárok és a szülők nincsenek felkészítve. Hát az egész élet egy pszichodráma. Minden nap ezernyi hatás, a kis nebulókat ez az eset fogja pszichésen megnyomorítani, a többi millió hatás meg ahogy esik úgy puffan?

Akik közvetlenül érint mint osztálytárs, vagy szülő stb az egy másik sztori.

Nemzeti gyásznapot pedig azért érzem elhamarkodottnak mert ha minden olyan balesetnél ahol meghalnak többen nemzeti gyásznapot tartunk akkor elég sűrűn kell tartani. Nemzeti gyásznap az vsz egy Don kanyar vagy valami ilyesmi.