magyar politika vsz: 2016 12 10
Ibizaszerintem nem bonyi.. orbán előrehozta a kakaskodást.. vonáék nem voltak felkészülve.. későbbre tervezték.. mindkét brigád megnézi milyen eredményt hoz egy ilyen csörte.. sztem vannak minden pártban kémek.. tudják kb milyen javaslatra mi a reaksön..
vonáék érezték összecsúsztak ballibsikkel.. identitászavarban vannak..ezért nekik is kellett a cicaharc..
szerintem erős tévúton van vona..de kiderül.. meg kell felelni orosz-iráni támogatóknak..zsidózni kéne.. közben középre sasszézni..miközben a választóik ezt nehezen tolerálják..újakat meg nem hoz..(kutyából nem lesz szalonna mondja a magyar).. d e az is igaz növekedést sem igért a becsontosodott helyzet...
ilyenkor egy út van beb@szni egy követ a pocsojába a békák közé..de ebben az esetben mindenkin számon kell kérni miért nem a magyarságért a hazáért dolgozik.. de ehhez úgy is kellene politizálni.. sztem egyik sem jön be.. ezt csak egy új párt tudja hozni..ez nem átnevezés kérdése..
Én is azt látom a fidesz hörcsög üzemmódba kapcsolt.. bezsákol amit lehet.. win-win.. bezsákolás plusz a támogatók is kezdenek besokalni...mi lehet ennek a célja?... a mostani ellenzéknek esélye sincs leváltani a kormányt..max ha mind koalícióra lép..
a jobbik tekeredik.. rétes akar lenni..de lehet csak annyi a történet.. simics új utat jelölt ki.. brahipártból bosszúpárttá akar lenni.. de amit nyer annyit is veszít..
akkor mi lehet? nálam most a
legvalószínűbb..egy új jobboldali pártnak ágyaznak meg.. vagy a fidesz
akar nagymértékben átalakulni..egy új nyugodt erő.. aki környezettudatos
rendpárti.. ez pedig csak egy lehet a mandátuma végén járó Áder.. most
őt látom dzsolidzsókernek.. 2017ben lejár Áder mandátuma..18ban választás.. ha helyet cserél orbánnal (vagy az elmegy euba) akkor átalakíthatja a fideszt..vagy csinálhat új pártot.. rogánok habonik mészárosok nélkülit.. környezetvédelem és egy nyugodt erővel szakszerűen kormányzó pártot.