Regisztráció Elfelejtett jelszó

re

Spade Előzmény: #783312

nem kell ez a lehúzó szöveg cunami Zoli :), nem azért szedtem össze a gondolatokat h ez is menjen a f@szombeleverem, miért nehéz süllyesztőbe...

ha nincs politikai alapállásod a startupnál nem lesz ellened a politika, persze jobb ha veled van de jobb ha amíg kész nincs a rendszered távol maradsz mert ekkor egyből le akarják esetleg nyúlni meg megindul egy részesedési harc meg betartás stb A fejlesztéhez nyugalom és kreativitás kell nem harc meg egyebek minden külső kapcsolat ilyenkor gátol. Ha pedig megcsinálod a politika szivesen csatlakozik majd mert szivesen állnak működő dolgok mögé ez a természetük, de ez ki a faszt érdekel ha a te projected halad közben.A 18 pontot nem véletlenül írtam úgy ahogy Egyszerű ez mint egy pofon Nagyon sok 35+ manager vagy vállalkozo vagy túlterhelt it v akármi más dógozó vagy terhes van aki simán kicsöngetne egy ilyen szolgáltatásért havi 5-10 rugót de kérlek inkább ne válaszolj nem szeretném h elsüllyedjen a faszba a zegész téma és gondolat. De különben is ha nem hiszel benne akkor nem vágsz bele és kész de gondolom érteni se értesz hozzá így nagy kár nem éri a projectet :). Nehézségeket mindenki tud sorolni, megcsinálni meg nagyon kevesen de sztem nyuszi ismer olyant aki képes rá. Ne válaszolj kérlek, ne szaporítsuk a semmit