Hozzászólás
matgab Előzmény: #781457Most tényleg szinte azt kéritek számon a kormányon, hogy az adófizetők pénzéből miért csak a saját médiáját támogatja és az ellenzékét miért nem?? NEm elég nektek a saját médiára való herdálás (azzal sem értek egyet, de hát ilyenek a demokrácia játékszabályai- nem csak itt).
Illetve a tulajdonosnak akarjátok előírni, hogy azok után, hogy milliárdokat fektetett be a cégbe, ennek ellenére a csapat nem tudott pozitívan gazdálkodni, hogy ne zárhassabe a saját újságát, ne adhassa el bármely vevőnek a tulajdonát? Ti, a piacgazdaság szószólói tagadjátok a tulajdonhoz való jogot?
Egy ilyen esetben ha én vagyok a tulaj persze hogy előzetes infok nélkül azonnal zárom el az összes hozzáférést az alkalmazottaktól/alvállalkozóktól (mert én azért nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy ezek az újságírók nem alkalmazottak lennének, hanem saját vállalkozásukba minimálbérre bejelentett alvállalkozók.
Egy ilyen politikai lapnál, ahol a servereken bőven előfordul érzékeny anyag mind a bal mind a jobb oldali politikusok terhére, ki engedné oda az alkalmazottait, vagy főleg alvállalkozóit, hogy gépeikről/serverekről véletlenül ne töröljék ki azokat az adatokat, amik még sok pénzt hozhatnak a tulajnak?!? Hogyan követelhetné meg az esetleg okozott kárt a tulaj ezektől a feldühödött emberektől? Itt ez az egyetlen dolog maradt érték, mert még a Népszabadság logo is jelzálog alatt van azaz nem forgalomképes. Ezért nem is lehet eladni csak a nevet pl.