Regisztráció Elfelejtett jelszó

népszabi..

Ibiza

szerintem azért pár infó hiányzik..és nem minden logikus.

most néztem a Balóban ezeket.. bután politizálnak..nyomják a politikai ok miatti bezárást.. miközben csajszi mondja mindig azt hallották gazdaságilag baj van..csökken a példányszám.. baló besegít..de hát máshol is a világban.. ja akkor finanszírozd a pénzedből..mellesleg mindegyik az adatokhoz akart hozzáférni..azt sajnálja ami a gépeken rajta van.. tehát ebből látszik nem lehetett volna teljesjogúan hetekig bennhagyni őket...nem mellesleg nyolcvanan vannak..nem hinném minimálbéren zizegnének. Azt mondják tőlük várnak üzleti tervet.. talán kihagytak pár részletet.. inkább azt gondolom azt mondták..ok mehet a dolog.önálló elszámolással de csináljanak egy működési modellt..rakjanak mellé számokat.. bérek emberek..költségek..a helyet és technikát biztosítom...osztás csak a nyereségből..

nem tudjuk kaptak vagy sem egy eredményességi határidőt..vagy sarokszámokat?

A

rogános és matolcsys ügyre hegyeznek..de ha tulaj vagyok és befolyásolni

akarom mi jelenjen meg vagy mi nem az újságomban akkor berakok

kémeket..és olyan embert a vezetésbe aki az akaratomat ellenőrzésemet

végrehajtja.. ha van ilyen érzékenység akkor a lap irányultsága is

változott volna a tulajdonosváltozás óta nem? Én amúgy is azt gondolom

rogánt saját körből dobták fel.. párton belül is sokaknak böki a csőrét.

persze minden maki azt gondolja állami kötelezettség a sajtó túlfizetett majmainak a kifizetése.. mert másképp nincs sajtószabadság..gondolom angliában és usában is így van.. jó kis függetlenség lehetne..talán meg kellene nézni nemzetközi független sajtó miből szerzi a pénzét.. mert ugye nincs más mesügéék szerint csak az állami reklámok..