upc vagy júpíszí
IbizaKb 2hónapja beadtam az igányt a netre.. sajna rajtuk kívül csak a mégrosszabb t-com van..kértek ilyen olyan papírt új beruházáshoz hozzájárulásokat.. mindegy eljött a nap..jön három koszos álmos ember.. elmondom nekik hol a dobozuk honnan érdemes odahozni a kábelt.. mert csak 6m.. nézi nézi..hát itt hogy vigyem el ez kb egy másfél méteres szakasz volt.. azt hittem tréfál de komolyan kérdezte.. mondom egyszerű..hoz némi kábelcsatit és ezen a rövid szakaszon belerakja a kábelt.. a másik oldalon már van kábeltálca..a falon lyuk..kb 20p.. mondta..hát úgy..talán.. kb 2 óra alatt sikerült nekik elvezetni.. a kábel oldalára fogatta..a szorítókat nem vágta le.. végre átért hozzám.. vadi új hófehér álmennyezet.. megy fel a létrán mocskos kézzel.. mondom ácsi..nem gondolja ezzel a kézzel hozzányúl..de gondolta..nézett mint a birka.. mondom otthol is így zokta? aztán elhajtottam..mondom majd én leveszem a lapokat..hab a tortán..el kellett mennem.. kábelra rárakták a csatit..mielőtt befőzték volna a lyukon..
szóval ez csak u.p.c.. soha nem lesz júpíszí..megnézném a munkalapot hány métert számoltak el..és mekkora beruházást..