Hozzászólás
Ibiza Előzmény: #779255ott a dumcsi erre a célra. Nekem win 10van fent és firefox..elég jó.
Én csak a gyári víruskeresőt a win deffendert használom... nem kell szétbiztosítanod magad.. a legújabb vírusokat úgy sem ismerik a keresők a régebbieket meg az alap is kiszűri.
Időnként lefuttatok egy víruskeresőt ami nincs feltelepítve vagy feltelepítem de a futtatás után letörlöm. Az a tapasztalatom nagyon lelassítja a gépeket főleg ha mindenféle v.kereső van fent. Ne nyitogass meg minden szart, főleg aminek nem ismered a küldőjét..főleg zippesek, sex és játék oldalak ontják a vírusokat.
A win az idő múlásával hajlamos a lassulásra minden helyet elfoglal ezért sokan időnként újratelepítik.
Nekem még bevált a Jet clean, és a jet boost.. A munkámhoz időnként sokat böngészek akkor lelassul ezek a programok kipucolják. A töredezettség mentesítést egy évben kb 1x megcsinálom.
Fontos még megnézd milyen programok indulnak el amikor bekapcsolod a gépet, csak azok menjenek amiket naponta használsz. indítópult Vagy hasonló menükben van benne a lista.
Ha megy 10 tőzsdei 3 levelző..fb..akkor ne csodálkozz.
Nekem ezek jöttek be.. 1 asztali gép és 3 laptopon. Semmi guruság csak felhasználói tapasztalat.
szerk: sokan sokezer fényképet videót tartanak a gépükön ezek ellenőrzése is rengeteg idő a víruskeresőknek, Én általában két külön külső tárolón tárolom a képeket.