Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Hozzászólás

Ibiza

Én még nem láttam boldog Pszichológust, a fejük is olyan fura. Csernus is jó példa rá saját élete romokban..de szakértett. Nem jöttek rá minden ember egy csoda. Leragadtak a minden pasi szerelmes az anyjába csak tagadja. Ha nem tagadod na ugye ha igen akkor ugye-ugye tagadja tehát igen. A sikeres p.-ok jól hallgatnak..esetleg jól kérdeznek..(jó karikatúra a Két pasi meg a gyerekben a csajszi) ezzel a páciens hangosan kimondja a szorongásait.. és egyben meg is fogalmazta, fél győzelem. Pasiknak erre ott a kocsma :)..Én úgy tapasztalom az öröklött és tanult képességekkel a szülők és a környezet hatása a traumák és sikerek találkozása az a mix amiből alakul az egyénisége és az egyéni sorsa határozza meg az életét.. ez egyrészt a döntéseinek a hatása másrészt a fatal.

Sokakat megrángat az élet. Van szerencsém sok embert ismerni sokakat születésüktől fogva..azt tapasztalom amilyen alaptulajdonságaik voltak 3-6 évesen azok meg is maradnak..félénkek gyávák talpraesettek..árulkodósak, verekedősek.. gondolkodók, mennek mint a tank fejjel előre...érzékenyek, durvák..
Ahogy én látom az embernek vannak útelágazásai, ha oda érsz akkor döntesz, ahogy döntöttél úgy folytatódik egy következő szakasz. Érdekes az agy működése, néha egy illat vagy érzés előhoz egy "elfeledett" gyerekkori élményt.

Azt gondolom van egy tudatosan irányított agy és van egy "háttér" agy..ahol minden el van raktározva. (ez nem a vegetatív élettani

irányító) Ezért van az, hogy nappal jár az agyad valamin és éjszaka

amikor az agy elrendezi a napi ingereket, akkor a háttéragy ad egy

megoldást egy választ.. a megérzések is ebből a részből jönnek.