Ez a magyar lány!!
phiona Előzmény: #778743Gondolom rám -is- céloztok Nyuszival. Sok a tévedés.
Persze a névtelen fórumok sokat elárulnak a néplélekről, de ez inkább szociológia. Aki gyógyszerez meg a pszichiáter. Az egyéni attribútumokkal valóban nehéz szembemenni, a genetika és az életből hozott cucc eléggé determinál. 1 kor után szinte esélytelen bármi, annyira berögzült már, gyerekkorban és minél előbb még lehet hatni. Utóbb ált csak a javulás látszata van, a felnőtt kliens ált elég tapasztalt már a hárításhoz, kommunikációjához – és visszaesik, mert az élete a terápiától se lesz jobb, még ha a szemléletmódja változhat is. A világa, környezete ugyanis nem változik ettől, ha vált is ideiglenesen, ugyanoda jut tipikusan vissza mint közegébe…sajnos nem lehet másokat megváltani.
Ami a politikát illeti: már azt hisszük, a gödör alján vagyunk a szutyokkal, de nem, majd ha kivégeztet Viktor király… alig várja sztem, mi meg birkamód és tétlenül nézzük a folyamatot, ahogy fokról fokra visz a mélybe… lassan az ajtó is becsukódik és aki itt marad, csak áldozat lehet. Minimum abban h a nyuggerek és eltartandók miatt még inkább sápolják – de erkölcsileg is gyalázat h a történelmi hősök után ilyen satnya lett ez a nemzet, és semmi épkézláb válasz, ellenreakció az ország ellopására sincs.
Ami Nyuszit illeti: én tudom h orvos és orvosként dolgozik felelősen, nem kéne alázni, még ha a gondolatait nem is érti mindenki: minőség kéne ehhez… Oks, nyilvános fórumon bármely pszichopata beszólhat és hiheti h okosabb :-)