remélem valamelyik ballibsi rokona.
banyaiz Előzmény: #778706Amint már beszéltünk róla Orbán felvette az ügyben azt a pozíciót ami politikailag népszerű. Mondjuk baromi sok ész nem kellett hozzá kitalálni mi népszerű az ügyben. :)
Ha bármelyik párt észérvekkel próbálkozna ebben a helyzetben, eltévesztené esetleg mint politikus és az emberi értelemre próbálna hatni akkor elég annyit mondania ez be akarja telepíteni Mo-t migránsokkal. Gonosz migránsok oldalán van. :) Na most ez az érv bőven elég sacc/kb pár millió agyilag analfabétának és/vagy retardáltnak. Szellemi tápláléka ezzel megvan. :)
Láthatod is ,hogy egy párt sem erőlteti , hogy esetleg kicsit bonyolítsa az egyszerűség világot. Ez vhol érthető mert politikai öngyilkosság.
Kivéve Gyurcsányt ugye amit én értékelnék mint mondtam ha lenne veszítenivalója, de ő meg abban a támogatottságban van onnan hová csökkenjen? :)
Milyen éles kampányra gondolsz baloldal részéről? Minden pártnak ez egy olyan téma ahol sarokba szorul azzal, hogy a gonosz migránsok pártján van. :) Inkább azt látom én kitérő válaszok de azt is halkan. Nem éles kampányt. Ami logikus csak szomorú vhol.
Zoli és nem elsősorban azért szomorú mert valaki be akarja telepíteni afrikaiakkal Mo-t. :) Hanem azért bármi történik világban /szegény kis Mo-n ilyen retardált politikával kell/lehet foglalkozni vele, ilyen egyszerűség dolgokkal reagálni rá aztán ezt ragozni. Hát ugye nagy újdonságot nem árulok el vele, hogy ez sok jóra nem vezet úgy általánosságban.
Ahhoz a népműveléshez tudnám hasonlítani ami banki ügyekben történt pl. Ott is egy egy pénzügyi analfabéta állapotban leledző derék polgártárs nagyon komoly szellemi táplálékot kapott. :) Kb mint migránsügyben. :) Ezek hasznos dolgok.