Regisztráció Elfelejtett jelszó

ingatlanok

Ibiza

Lassan lezárulnak az ingatlan ügyleteim..

egyik hozott 8év alatt 127%-ot

másik 8év alatt 100%ot

harmadik hozott 6hónap alatt 90%-ot

egyik hozna 5év alatt 50%-ot de jogilag rendezetlen..toporog

vettem egyet kb 25%-al az ára alatt és 60%-ban 10éves matolcsi hitellel pótolva...a törlesztés összege kisebb mintha bérelném...ráadásul szerződésmódosítás nélkül bármikor akár résztörleszthető.

Az üzlethelyiségek addig is értékesedtek amíg nem kellett bérleti díjat kiadnom.

Nem menőcsávózás csupán azért írom ingatlannak mindig van helye a portfólióban.

A lényeg nem kell görcsölni..akkor kell venni mikor senki nem akar..akkor kell eladni amikor már mindenki rohangál ingatlanok után...vagy ha felkínálnak egyet.. Nem kell görcsösen ragaszkodni semmihez..

Egy de lehet két ingatlanról lemaradtam..kellett volna egy szerencsés konstelláció..

Ingatlan egy vagyonelem.. ha laksz benne akkor elvileg egy holt tőke.. hacsak nem veszel fel rá hitelt..sajna nálunk nem működik a jelzálog hitelezés..az elsétálás intézményével..

Van ismerősöm aki semmiképp nem akar saját üzleti ingatlant.. azt mondja abból a pénzből inkább berendez és bérel 3 másikat.. ez is igaz..ez is egy üzleti modell.. ráadásul minden fisz-fasz tartozás miatt egyből ráugranak a széparcú végrehajtók.

Én ingatlan párti vagyok.. azt látom kb 8 évente vannak hullámok az ingatlanban..

vannak kivételes lehetőségek..ehhez likviditás kp vagy hitelkeret kell..azonnali fizetésnél lehet jól venni..

Volt ingatlanom ami 8 év alatt 8x pénzt hozott...évi 100%-ot...ez

még a tanácsilakásos időben volt.. a faszi akitől megvettem 1millióért

neki 94 ezerbe került az ingatlan..én fizettem ki helyette.. :) (ő nulla

pénzzel keresett 1 gurigát)