Regisztráció Elfelejtett jelszó

okoskodó majomnak

Ibiza Előzmény: #777496

na mi.. már vitatkozol magaddal.. Mint Karinthy: álmomban két macska voltam és játszottam egymással.. :) szerk: álmodban két maki voltál és vitatkoztál magaddal.

Én a magam részéről hiszek az energiákban..az energiaszintekben.. ebbe töltekezel ebből használsz..ha sok van az sem jó ha kevés akkor az sem..egyensúly.. de a high and low adja a lengést..pörget fel..

A testben áramlanak folyadékok vér és nyirok, idegpályák vannak.. ezek össze vannak kötve..ha az áramlás elakad vagy lassul akkor gond van..és ott a lélek..ami egy valós dolog.. ettől élsz.. termelünk különböző folyadékokat váladékokat..ezeknek is ki kell ürülni.. ki kell tisztulni..

Vannak tápanyag igényeink..ezek az elsődleges energiahordozóink..és az átviteli csatornák hordozóelemei.

Vannak igényeink: esztétika alkotás fizikai szexuális..örömök..a bánatnak is helye van..

szerk: pihenni is kell..egyedi mértékben.. van akinek elég 4 óra van akinek 10óra kell..akit nem hagynak aludni az megbetegszik.

Az egyensúlytalanságok az akadályozott áramlások betegséget okoznak..

és persze vannak az örökletes vagy mutálódott betegséghajlamok.. ehhez jön a környezet és a táplálkozás együttes hatása..

Persze a nyugati orvoslás a technológia is hozta a saját tudását..főleg az alkatrészcserék terén..fasza tényleg..tudnak majdnem minden alkatrészt szervet átrakni egyik emberből a másikba.. köszönet érte nekik.. beleavatkozik az élet rendjébe de ez jó..eltávolítják a hályogot mű szemlencse...mű szív.. mű billnetyű.. de ez nem a te kategóriád. Ismerek ilyen embereket ők nem ilyen frusztrált nyomimakik mint te.. hatalmas tudás kiegyensúlyozott életpálya.. alkotás..