Regisztráció Elfelejtett jelszó

lmp-s makinyúlnak akinek megbomlott az agya :)

Ibiza

ennyi baromságot.. mondtam sztem AT vagy..csak reinkarnáltad magad...mert tisztasági asszisztens vagy az eüben attól még nem leszel orvos ..mesüge nem fogok minden f..sgra válaszolni.

- a nyugati orvosok mostanában kezdik elfogadni a keleti orvoslás módszereit..mert mérhetetlen gőgjükben minden hüjeség volt amit nem ők találtak ki..

- a gyógyszerek hatóanyagainak a zömét a lenézett népigyógyászat tapasztalatai és a dél-amerikai őserdők lakóitól szopott tudás adja..tehát szerénység elvtárs...főleg nem túl rég még laposnak gondolták a földet magukat végtelenül okosnak gondoló makik.

- a test és a lélek összefügg.. ezt ezer évek óta tudja a keleti orvoslás..de nem csak a kínai hanem a tibetiek a délamerikaiak. az indiánok. Inkák és egyiptomiak is végeztek koponyalékelést.

- kétbites agyaddal csak ez van..fujj fujj hajrá..meg vagy egyik vagy másik.. ezért nem jutsz előre.. én nem zárok ki semmit.. nem mondom valamiről, hogy tudom ha nem tudom.. nem ismerem a szellemvilágot. a magasabb erőket..sokmindent tapasztalok..és nyitva hagyok dolgokat.

- Sok a hozzád hasonló szdsz-es aki azt gondolja náluk a bölcsek köve és minden tudnak..ebből látszik ostobaságuk..mert nem tudják mennyi a minden.. Ha megnézed a hozzászólásom tele a szubjektumot jelző kifejezésekkel...nálad ennek a nyoma nincs.

- A gyógyításban orvoslásban is mint minden szakmában vannak jók rosszak..átlagosak..és kiválóak..és persze vannak a sarlatánok.. ha valakinek van diplomája az semmit nem jelent..anno sokan haltak Szombathelyen mert "vösrösdiplomával" opáráltak ezek a lények..de sok ilyen hely van..vannak varga intézetek.. javasasszonyok.. és persze vannak a kiemelkedő tudásúak.

- mai napig találkozom ezzel a sokszintű orvostársadalommal..nagyképű pöcsök.. meg sem hallgatja a beteget már írja mi a baja.. írja a gyógyszert amit tudja szart sem ér..de kapott érte jutalomutat...nekem egy orvos nem orvos.. mindenki tud félrekezelt emberekről..gyorsan meghalt családtagokról..