mostanában "Én kőnyv de nagyon"
IbizaÉrdekesek az emberek, ki akarnak tünni a sorból de egyre többen utánozzák őket ezért tucatáruk lesznek...az utánzók meg azért utánoznak készen kapjanak egy egyediséget :))
Mostanában vannak a szakállas agyontetovált csókák a hajuk gombócba tűzve.. már annyi van belőlük....nem lehet különbséget tenni köztük...mindegyiken nagyon profi nagyon egyedi tetkó..de 3 lépésről az már szürke..zöld..piros foltok..olyanok mint a kaméleon..mert nagyok a felületek.
Eddig a metrón utcán nyomkodták a sok kütyüt..voltak az" ó én ájfon de nagyon" akkor "én a samsung de nagyon" emberek.. megjelentek az "én nem fészbúk men á jem olvasógép..de nagyon" emberek.. most már látom az "áá én nem kütyüs én a hagyományos könyv de nagyon" embereket.. tüntetőleg magasra tartják a könyvet..mindenki jól lássa..
De vannak az "én nájki de nagyon" és "kockásinges de nagyon" én "liberális de nagyon" ők is szőrösek..álnemadok magamra stílus..hiszen "én szellemi ember vagyok de nagyon"...de azért látszik a gondosan összeválogatott nemadokmagamraság.. de azok a fejek..:)) ezt készen kaptátok..ezzel gazdálkodjatok.
Volt egy fodrászom..már rövidre vágtam a maradék hajam kérdezte milyet szeretnék.. mondom olyan bekemeset..mondja..sajna csak hozott anyagból dolgozik..:DD akkor mi a f..rt kérdezted..