Re: flow flow hová lett a flow?
matgab Előzmény: #774551K Laci nem a melegítésnél sérült meg, hanem már szombaton, próbálták összefoltozni, de nem sikerült, a bemelegítésnél újra érezte a sérülést.
Én is az osztrákok ellen láttam a legjobbnak, legfegyelmezettebbnek, legtudatosabbnak a válogatottat.
Izland ellen már ki-kihagyott a védelmünk, emiatt is kerültünk abba a helyzetbe, hogy hátrányba kerültünk.
1 eladott labda után ziccer, amit megúsztunk , viszont a szögletnél is Király bizonytalan volt, mert a védők nem zárták el az izlandi támadókat tőle, másrészt a kezéből kipattanó labdánál sem volt egy magyar védő sem, csak 3 izlandi. Utána viszont nagyon szép támadó játékot voltunk képesek bemutatni.
A Portugálok ellen nagyon élvezetes látványos meccset vívtunk, Gera gyönyörű gólt lőtt. De ott már a védekezésünk gyenge volt. Lehet látni, hogy minden csapat (ami nem top csapat) foggal körömmel védekezik és azt nagyon nehéz is feltörni. Nálunk meg egyszerűen átgyalogolnak az ellenfelek a védelmen.
Király nem kapott potyagólt, de pl. a Portugálok ellen a kifejezett bravúrok is hiányoztak.
De szerencsénkre óriási szerencsénk volt a megpattanó labdákkal ezért sikerült a könnyűlovassági huszártámadással meglepni az ellenfelet és kiharcolni a 3-3-at.
A belgák ellen elképesztő hibaszázalékkal játszottunk, többször hátrafele is rosszul passzoltunk, kvázi kiugrattuk az ellenfelet. Persze ezek a belgák szélvészgyorsak és kezd kijönni az, hogy miért is voltak a világranglista élén. Király itt szépeket védett. De az első gólnál, hogy hova tűnt a teljes magyar védelem azt most sem értem. Berobbant 2 belga az ötösig, ezek meg a 16-os vonalán álltak és nézték , hogy mi van.
Megint előjött az, hogy a beadó embert nem támadjuk meg. Amíg ezt nem orvosolja a magyar csapat addig komolyabb csapatok ellen nincs esélyünk. Gera sajnos már lassabb, de hasznos tagja volt a csapatnak.
Pintér , mint árnyékék? Hát ezt nem értettem. Akkor ha már lesérült a K Laci, akkor én már megpróbáltam volna inkább Niko pályára küldését. Ha már Niko és a csatárok... Storck Szalai mániáját nem értem továbbra sem. Böde legalább azt megcsinálta volna amit Szalai küzdésben, de sokkal gyorsabb fordulékonyabb. Szalaitól sokszor elpattantak a labdák, a portugál meccsen kifejezetten bántó volt a lassúsága, de Izland ellen is amíg nem jöttek be Bödéék, addig nem voltunk kapura veszélyesek.
Sajnos rövid a kispad. Egy Gera, Kleinheisler, Fiola , Nagy Ádám nem pótolható és ők sem akkora sztárok, mint C Ronaldo, de legalább egy nemzetközi középszintet elérnek.
Na megnézem azért meg egyszer kétszer ezeket a meccseket, mert a 4. belga gólt már nem is láttam a sörömtől...