Re: nincs cím
matgab Előzmény: #774040szögezzük le a csapat csodálatosan szerepel, küzd , hajt meg meri tenni azokat a cseleket húzásokat, amiket az elmúlt 30 év "csak ne kapjunk ki nagyon " játéka mellett nem lehetett látni.
Félelmetes hogy milyen pszichológiai gátat szabadított fel végre ez a német edzői csapat!
Na , ami nem tetszett tegnap:
a védelem átjáróház volt. Nekem az osztrákok elleni mélységi védekezés tetszett, a gól előtti beíveléseknél megint azt láttam, hogy a beívelő játékos szabadon ívelhetett be. Ezen a szinten ez nem megengedhető, mert ha nem zavarják, akkor ők oda tudják rúgni a csatár elé, aki be fogja rúgni.
Valamint pl. az első gólnál, nem álltunk a portugál csatár mellett szorosan...
Király nem kapott potyát, de azért ebből a 3 gólból legalább az elsőt kifoghatta volna. Nem hibázott, de azért basszus az izlandi kapus, vagy az ukrán kapus vagy a szlovák kapus milyen bravúrokat mutatott be a meccsen?! Na ilyeneket Királytól a Hertha óta nem láttam...
Csatár szinten Szalai számomra megint nem nyújtott semmi extrát. Küzdött. De volt kb 3 kulcspassz, ahol ha gyorsabb egy kicsit, akkor begyalogolhatott volna a kapuig.
Gera óriási gólt lőtt és Dzsudzsinak is végre elsült jól a balos.
Nagyon hiányzott a csapatból Ádi, Kádár és Laci is. De jó volt ez így, legalább a balga belgák is elbízhatják magukat...:-)