Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Ibiza Előzmény: #771667

ha leirnám a napom elájulnál.. elég jó hatásfokkal dolgozom..vannak dolgaim amiket valamikor meg kell csinálnom..van a heti és vannak a napi teendőim...és még a beesők...és persze az ellenőrzése a kidelegált feladatoknak.. ,)

8,2 - 24 óra között dolgozom kb 6-10órát..(néha 14et) munkám során kb 4órát..néha 8at vagyok PC előtt.

3 helyről dolgozom kb 4 eszközt használok...kb 10oldal a kezdőlapom ebben benne van a Stocky.

Elég nagy intenzitással dolgozom 1-2 órás etapokban ezek után van egy lazulás.. akkor szoktam beírni.. közben jár az agyam...

Elmondtam párszor fórum az fórum.. egy piactér ahol az emberek megállnak beszélgetni..véleményt és hírt cserélgetni.. egy ember egy vélemény..vagy kell amit mond vagy nem.. ha nem akkor átléped.. szerintem tök egyszerű..

Az életben is kb úgy mérem az embereket ahogy itt a fórumon.. ki mit mond és mi az amit csinál..

A dolgok akkor működnek ha pozitív vagy, valamiért csinálsz dolgokat nem valami ellen.. akkor ha belerax valamibe egy teljesítményt egy tudást és van valami iránya.

A sokan a fórumokra csak frusztrált lelkük pusztító vágyaik..vagy torz virtuális második életük kiépítésére járogatnak.

Sokan a fórumokból csak kivenni akarnak..semmi hozzáadott érték..semmit nem adnak be tudásukból tapasztalatukból.. ha kérdeznek valamit még azt is privátban teszik nehogy mások tanuljanak belőle..azt gondolják akkor nekik kevesebb jutott.

Pedig tudod a gyertyaláng nem veszít semmit ha gyújt egy másikat :)